Projecten

Als team Projecten sturen en begeleiden wij projecten binnen het ruimtelijk fysieke domein op strategisch en operationeel niveau. We houden ons bezig met gebiedsontwikkelingen en incidentele (complexere) vastgoedprojecten. Deze projecten kunnen zowel door inwoners of bedrijven en instellingen worden aangedragen, ergens in de organisatie ontstaan of volgen vanuit specifiek overheidsbeleid. 

Groepsfoto te Langerak Zuid

Senior projectleider Gebiedsontwikkeling

Senior projectleider Gebiedsontwikkeling (36 uur per week)
Die onze ambitieuze projecten in goede banen leidt

Gemeente Molenlanden staat voor een duurzame, toekomstbestendige ontwikkeling van de 20 kernen. Een leefbare omgeving waar het goed wonen, werken en ondernemen is. Samen met je collega’s van het team Projecten maak jij onze ambities waar.  
Je stuurt een aantal multidisciplinaire projectteams aan op inhoud, planning en financiën. We werken integraal. Je brengt je eigen kennis, ervaring en visie op vraagstukken in, maar ook de vernieuwende ideeën van collega’s van andere teams.

Lees meer over de vacature: Senior projectleider Gebiedsontwikkeling

Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening

Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening (32-36 uur per week)
Die zich echt wil focussen op het vak

Jij bent een professional op het gebied van ruimtelijke ordening. Je doet wat je graag wilt en waar je goed in bent. Oplossingen vinden voor ruimtelijke strategische en tactische vraagstukken en team overstijgende opgaven met een ruimtelijke component. Zo start je direct met het ontwikkelen van de Molenlandse omgevingsvisie.

Lees meer over de vacature: Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening

+