Leefomgeving

De omgeving waarin we wonen, werken en recreëren is continu in ontwikkeling. We willen dat ondernemers de ruimte krijgen, mensen een huis vinden, gezellig winkelen en ontspannen op het water. De omgeving staat centraal binnen ons team. We hebben aandacht voor het landschap en onze cultuurhistorie, voor mobiliteit en vraagstukken over duurzaamheid en natuurlijk voor initiatieven van onze inwoners. Samen maken we onze omgeving mooi.

Vacatures

Adviseur Milieu

Adviseur Milieu (36 uur per week)
Die veel wil betekenen voor onze omgeving

Je werkt binnen het gedreven en multidisciplinaire team Omgeving. We houden ons onder meer bezig met duurzaamheid, ruimte, wonen, energietransitie en milieu. Jij voert de regie over het gemeentelijk milieubeleid, adviseert de organisatie over milieuzaken en bent het klankbord voor collega’s en bestuurders.

Lees meer over de vacature: Adviseur Milieu

Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening

Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening (32-36 uur per week)
Die zich echt wil focussen op het vak

Jij bent een professional op het gebied van ruimtelijke ordening. Je doet wat je graag wilt en waar je goed in bent. Oplossingen vinden voor ruimtelijke strategische en tactische vraagstukken en team overstijgende opgaven met een ruimtelijke component. Zo start je direct met het ontwikkelen van de Molenlandse omgevingsvisie.

Lees meer over de vacature: Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ordening