Een uitdagende loopbaan bij één werkgever

Jordy wilde vroeger als ambachtelijke timmerman in de voetsporen van zijn vader treden. Zijn huidige baan heeft weliswaar raakvlakken met de bouw, maar je zult hem zelden met een hamer in de hand zien. Bij Molenlanden heeft Jordy niet letterlijk, maar figuurlijk aan de weg getimmerd. Van bouw en woningtoezicht, ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling naar duurzaamheid en in verschillende rollen, zoals medewerker, adviseur, projectleider en ambtelijk opdrachtgever.

‘Molenlanden biedt mij altijd nieuwe uitdagingen. Ik heb het erg naar mijn zin. Collega’s staan voor en achter elkaar. We houden ons bezig met verschillende taakvelden, maar die hebben raakvlakken. Iedereen is geïnteresseerd in het werk van de ander. We zijn één groot team. We hebben ook geen afrekencultuur. Een fout maken mag. Je kunt jezelf in alle vrijheid ontplooien en de dingen doen, waar je warm voor loopt. Als team zijn we zelf organiserend. Er is geen manager die stuurt op werk en planning. Dat organiseren we zelf en dat is uniek. We doen het écht met elkaar.’

De droombaan van Jordy

Ik ambieer niet één baan, maar een loopbaan bij een werkgever die mij ruimte geeft om te doen waar ik gelukkig van word.